Voor een optimale werking kan deze site cookies op uw systeem installeren.

Enkele afspraken voor de thuisweekends in Wiekevorst

  1. Voor de thuiswedstrijden in Wiekevorst zal er een (senioren)ploeg/jeugdteam/ouders 'dagverantwoordelijke' zijn, dDe dagverantwoordelijke ploeg tapt de hele dag, tot een tapploeg hen eventueel komt aflossen wanneer de ploeg van de dagverantwoordelijke hun eigen wedstrijd moet spelen.
    De taken van de dagverantwoordelijke staan verder vermeld.
  2. Aan de ouders van de jongste jeugdploegen vragen we een kleine inspanning om tijdens de wedstrijden enkele uurtjes de tap te verzorgen, zodat onze trainers, coaches en jeugdscheidsrechters meer tijd hebben om onze jeugdspelers te begeleiden tijdens hun wedstrijden.
    Voor een tapploeg zouden altijd ongeveer drie mensen aanwezig moeten zijn. Gelieve onderling met de andere ouders in de jeugdploeg af te spreken wie wanneer kan.
  3. Indien je als jeugdscheidsrechter of markeerder niet aanwezig kan zijn, gelieve dan zelf voor vervanging te zorgen en een seintje te geven aan Evelien Van Gestel.
    Mogen we de jeugdscheisrechters en markeerders vragen om 30 minuten voor de wedstrijd aan wezig te zijn. Vergeet je licentie als markeerder of terreinverantwoordelijke niet.
  4. Ploegen die laatst spelen ruimen hun terrein op. Indien dit een jeugdteam is , neemt de coach hierin de leiding. De ploeg van dienst inspecteert de zaal en ruimt op waar nodig.